среда, 8. април 2009.

Hoteli i restorani

Hotel Grand
Hotel "Grand", A kategorije nalazi se u velikom uređenom parku, koji je nekada pripadao crnogorskom Dvoru. Svojom arhitekturom i svojim bogatim sadržajima pruža gostima realnu mogućnost da pod njegovim krovom uživaju u tradicionalnom crnogorskom gostoprimstvu spojenom sa najsavremenijim zahtjevima turističkog tržišta. Hotel raspolaže sa 420 ležaja u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i osam apartmana. Gostima su na raspolaganje dva restorana, nacionalni restoran, kafana sa grilom, poslastičarnica, snek-bar, noćni bar i diskoteka, kao i prostrana terasa sa 400 mjesta. Za održavanje skupova svih vrsta, banketa i proslava, uz korišćenje savremenih tehničkih pomagala i složenih ugostiteljskih usluga, hotel nudi polivalentnu dvoranu kapaciteta oko 400 sjedišta. Za rekreaciju i zabavu gostiju u kompleksu hotela nalazi se zatvoreni bazen, sauna, automatska kuglana sa četiri staze, TV sala, šah-sala i čitaonica.

Hotel Grand

Posjetite sajt Hotela "Grand"
www.hotel-grand.tripod.com
Odmaralište na Ivanovim Koritima
Na prostoru Nacionalnog parka Lovćen, locirana na Ivanovim Koritima, kao reprezent turističko-ugostiteljske ponude egzistira JU ''Lovćen Bečići'' – za odmor i rekreaciju djece. Smještajni kapaciteti hotelskog dijela kompleksa formirani su u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim komforno opremljenim sobama za potrebe 240 gostiju. Ugostiteljsku ponudu na kvalitetan način prezentuje restoranski objekat, više radnih kabineta i funkcionalna ljekarska ambulanta. U okviru djelatnosti iz domena sporta, rekreacije i zabave, hotelski kompleks nudi diskoteku, stadion za male sportove, ski liftove i trim stazu dužine 10 kilometara.

Ivanova korita
Belveder
Na Belvederu, prirodnom vidikovcu kraj Cetinja, prvi put je otvoren ugostiteljski objekat 1888. godine. Belveder je bio omiljeno izletište crnogorskom Kralju Nikoli i kraljevskoj familiji. Sa njega se pruža veličanstven pogled na Skadarsko jezero i Crnojevica rijeku. Restoran Belveder okružen je borovom sumom, a na prostranoj terasi, okrenutoj Skadarskom jezeru, u toku ljetnjih mjeseci vlada prijatna hladovina, mir i tišina. Unutrašnjost restorana je udešena ugodno u stilu stare crnogorske kuće, što upućuje na tradicionalno gostoprimstvo i toplinu doma. Gostima se nudi veliki izbor pića i ukusnih jela tradicionalne crnogorske kuhinje.

Belveder
Restoran "Konak"
Na samo četvrtom kilometru iz pravca Cetinja prema Budvi nalazi se Restoran "Konak"
A kada budete pričali sa nekim ko je u "Konaku" bio, sto će Vas neminovno dovesti nama, znacete da nas je ovo podneblje sem imena okrunilo i osnovnim kredom poslovanja: za nas je Gost svetinja, kao sto je to u vrletima Stare Crne Gore oduvijek i bio. Ovaj region u Crnoj Gori decenijama je poznat pod imenom KONAK - mjesto gdje karavani prolaze. Ime koje je naslijedio ostavlja mu u amanet i obavezu da sve putnike namjernike ugosti na nama svojstven način.
Ovaj restoran simboličnog imena, sinonim je za tradiciju crnogorskog načina života i nadaleko cuveno gostoprimstvo. Prijatan ambijent, vegetacija, a iznad svega komfor, izdvajaju ga od ostalih.Unutrašnjost restorana omogućava Vam prijatan boravak, a konoba koja radi u sklopu restorana, sa svojim specifičnim enterijerom mami na prvu času vina i pruža ugođaj starih vremena.Za posebne namjene i zahtjeve u sklopu restorana nalazi se i salon koji pruža mogucnost organizacije ekskluzivnih banketa i proslave zatvorenog tipa. Za one koji žele biti u prirodi na svježem vazduhu predlažemo Vam našu terasu na kojoj se mozete nesmetano opustiti.

Restoran "Konak"


Copyright © 2008 Grad Cetinje, Website by Goran Milacic. All rights reserved.

Нема коментара:

Постави коментар